Aridditive i PowerDIW, spin-offs de CIM UPC i la UPC, a l’startup corner UPC del 4YFN 2024

Les spin-offs de CIM UPC Aridditive i PowerDIW participaran durant els dies 26 a 29 de febrer al 4YFN 2024 als estands 8.1C33. 3A i 3B de Startup Corner UPC.

La spin-off Aridditive impulsa el futur de la construcció sostenible. La tecnologia de les impressores 3D de formigó d’alt rendiment d’Aridditive optimitza l’ús del material, simplifica els processos de fabricació i redueix significativament els costos, alhora que aconsegueix una disminució substancial de les emissions de carboni.

D’altra banda, PowerDIW obre noves possibilitats d’aplicacions mitjançant un disseny sense límits de potència amb la tecnologia d’avantguarda de Direct Ink Writing. PowerDIW, és pionera en la fabricació de components intricats utilitzant materials inaccessibles als mètodes convencionals.

L’esdeveniment comptarà amb una taula rodona, el dimarts 27 a les 16 h al estand d’ACCIÓ, on participarà en Climent Molins, vicerector de transferència, innovació i emprenedoria de la UPC; Roger Uceda, director de transferència i valorització de CIM UPC; Gerard Faneca CTO d’Escofet i Arnau Cumellas COO d’Aridditive.