BCN3D obre un centre logístic a EUA per a contractar un equip local i impulsar el seu creixement el 2022

El nou centre logístic situat a Nova Jersey respon a l’augment de la demanda d’impressores 3D i Smart Cabinets de BCN3D a Nord-amèrica per part de clients de sectors com l’automoció, la fabricació i l’enginyeria. El recentment anomenat director de vendes de canal de BCN3D, Kevin Billett, serà el responsable de liderar l’expansió de l’empresa al nord del continent.

La nostra spin-off, que ja s’ha situat com a fabricant líder de solucions d’impressió 3D, BCN3D, ha anunciat avui la seva expansió a Nord-amèrica amb un nou centre logístic a Nova Jersey, el primer d’aquest tipus per a l’empresa fora de la seva seu a Gavà, Barcelona, junt amb un nou Director de Vendes de Canal. Això segueix l’impuls d’uns quatre mesos plens d’esdeveniments al calendari de BCN3D, amb la compra d’Astro Print, el llançament del seu nou software Cloud i la presentació del seu nou Metal Pack a la passada Formnext celebrada el novembre a Frankfurt, amb totes les eines necessàries per a fer realitat la impressió 3D en acer inoxidable a preus assequibles.

Aquest és un pas en la direcció correcta per a BCN3D, que en part ha pres la decisió basant-se en l’important creixement que ha experimentat a Nord-amèrica als últims anys. Aquesta expansió local oferirà millors serveis amb una resposta més ràpida a les necessitats dels seus clients a Nord-amèrica.

En ser una ruta d’enviament més eficient que des de la seu central de BCN3D a Barcelona, proporciona a l’entitat molta més agilitat per a les entregues de comandes a Nord-amèrica en eliminar els trànsits de productes i en el seu lloc donar servei des de terra estatunidenc. El nou centre logístic representa un fort compromís amb la sostenibilitat mediambiental en poder entregar un nombre més gran d’enviaments a un nombre més gran de clients.

L’establiment d’aquest centre a Nord-amèrica reforçarà els llaços amb els actuals socis de BCN3DMatterhackers, Dynamism, Shop3D y 3D Platform – i satisfarà les necessitats plantejades per sectors com el de l’automoció, l’enginyeria i la fabricació. El director de vendes de canal, Kevin Billett, i l’equip que l’acompanya, s’encarregaran de reforçar les relacions amb els distribuïdors nord-americans i de dirigir l’expansió de BCN3D a la regió.

“La nostra expansió als EUA i a la resta de Nord-amèrica és una fita important per a BCN3D, ja que indica que l’empresa és ara plenament capaç de satisfer les necessitats i demandes dels seus socis i clients de BCN3D a la regió. El nou centre a Nova Jersey oferirà grans oportunitats de negoci allà a partir de 2022, millorarà la nostra relació amb els clients i representarà el compromís de BCN3D amb la sostenibilitat mediambiental, ja que consolidem els enviaments més grans per a més clients amb un centre logístic més proper a ells a Nord-Amèrica” – explica el Conseller Delegat de BCN3D, Xavier Martínez Faneca.

Sobre BCN3D

BCN3D és un dels principals desenvolupadors i fabricants de solucions d’impressió 3D del món, amb una base instal·lada a més de 60 països. Entre els seus principals clients es troben Nissan, BMW, la NASA, Camper, Louis Vuitton i l’Institut Tecnològic de Massachusetts (MIT).

FONT: BCN3D refuerza sus vínculos en Norteamérica al abrir un nuevo centro logístico y contratar a un equipo local para impulsar su crecimiento en 2022. Nota de Premsa, BCN3D.