CIM UPC a l’Advanced Factories 2024

Barcelona, 12 d’abril de 2024 – CIM UPC ha participat com a Expositor a l’Advanced Factories 2024, un dels congressos més importants d’indústria 4.0 d’Europa.

L’esdeveniment, celebrat del 9 a l’11 d’abril a Fira Barcelona Gran Via, va reunir més de 500 expositors i va atraure a una audiència nacional i internacional d’experts referents, professionals i empreses del sector de la manufactura avançada.

CIM UPC va tenir una presència destacada, amb un estand que va rebre l’atenció dels visitants i va proporcionar una plataforma per donar visibilitat a alguns dels projectes innovadors i iniciatives de recerca com la impressió 3D de formigó, impressió 3D metàl·lica, la tecnologia d’impressió directa de tinta, entre d’altres.

Especials agraïments als grups i spin-offs amb els que vam compartir stand com: Aridditive, PowerDIW, Diopma, Ciefma, Nemen, i a tots els membres de la XaRFA per a la seva col·laboració i participació durant els tres dies.

Fomentar la valorització de les noves tecnologies així com la seva futura internacionalització i exposició en aquest tipus de congressos, ens permet conèixer les necessitats de la indústria i establir el vincle entre el món acadèmic i la societat.