CIM UPC acull l’esdeveniment “Metal 3D Printing” a les seves instal·lacions

Barcelona, 30 de maig de 2024 — Avui, CIM UPC ha estat l’escenari de l’esdeveniment Metal 3D Printing, on destacats actors de la indústria de la fabricació avançada metàl·lica s’han reunit per conèixer i discutir les últimes novetats en aquesta tecnologia emergent.

La jornada, celebrada a CIM UPC, ha comptat amb la participació d’empreses líders com Sicnova, Meltio i SEAT. La trobada ha tingut com a objectiu principal presentar els avenços més recents en la impressió 3D de metalls, una tècnica que està revolucionant el sector de la manufactura.

Durant l’esdeveniment, els assistents han assistit a diverses ponències de les tecnologies més innovadores en fabricació avançada. Aquestes sessions han proporcionat una visió detallada de com la impressió 3D metàl·lica està transformant els processos de producció i ofereix noves possibilitats en termes de disseny i eficiència.

CIM UPC s’ha consolidat una vegada més com un referent en la promoció i desenvolupament de tecnologies avançades, facilitant un espai d’intercanvi i aprenentatge per a professionals i empreses del sector.

La participació de Sicnova, Meltio i SEAT ha subratllat la importància de la col·laboració entre institucions acadèmiques, centres tecnològics i la indústria per impulsar la innovació i el desenvolupament tecnològic. Aquest tipus d’esdeveniments no només fomenten el coneixement i l’adopció de noves tecnologies, sinó que també enforteixen la xarxa de contactes entre els actors clau del sector.