CIM UPC mostra les seves tecnologies al Congrés Nacional de Materials (CNMAT) a Màlaga

Màlaga, 28 de juny de 2024 – Aquesta setmana, l’equip d’investigació i desenvolupament de CIM UPC ha tingut presència al Congrés Nacional de Materials (CNMAT), celebrat a Màlaga del 25 al 28 de juny. Amb l’objectiu de mostrar les seves tecnologies, CIM UPC ha presentat un estand on s’exhibien materials ceràmics, metàl·lics i polimèrics.

A més, també es va mostrar la màquina Power DIW, una impressora de tecnologia DIW (Direct Ink Writing). Aquesta tecnologia permet la fabricació de materials amb alt nivell de precisió i té aplicació a diversos sectors, com el mèdic.

Així mateix, l’equip de CIM UPC ha compartit el seu coneixement mitjançant una ponència titulada “Estudi del límit de conformat en laminació cònica dels aliatges d’alumini 2024 i 7075“, on es van abordar diversos models per a predir la fractura dels aliatges d’alumini en el procés de deformació incremental.

La presència de CIM UPC en aquest esdeveniment ha servit, no només per exposar les capacitats d’investigació del centre, sinó també per establir noves col·laboracions i aliances estratègiques en els àmbits de la ceràmica, els metalls i els polímers. Aquesta participació reafirma el compromís del centre amb la innovació tecnològica i el desenvolupament de solucions materials avançades per a diverses aplicacions industrials.