A qui estan dirigits?

Els espais de fabricació industrial estan dirigits a tots els professionals i empreses de qualsevol àmbit. Estiguin relacionats o no amb la fabricació, el disseny de producte, o la indústria 4.0, aquestes tecnologies són aplicables en multitud de projectes i aporten solucions reals per a tota mena de problemàtica.

Quin és el seu objectiu?

El principal objectiu dels espais de fabricació de tipus industrial és oferir als professionals totes aquelles tecnologies i possibilitats que poden ajudar-los a aconseguir el següent nivell en l’acompliment de la seva activitat.

Per a això es duen a terme accions de formació tals com tallers o cursos que busquen dotar del coneixement necessari a aquests professionals, així com establir un marc en el qual puguin interactuar amb altres empreses i establir relacions de networking, ampliant, no només els seus coneixements, sinó les seves opcions de col·laboració amb altres àmbits professionals i impulsant la innovació.

La idea és aconseguir que, mitjançant la utilització d’aquests espais i les seves activitats, les empreses i professionals puguin adoptar el paradigma de la indústria 4.0 i adaptar-se al nou entorn, impulsant els seus negocis i evitant que es quedin enrere en aquesta revolució tecnològica.

A més, mitjançant aquests espais també es pretén donar suport a les activitats purament industrials, i nodrir-les d’aquells factors externs que poden fer-la créixer a un altre nivell.

cimupc-espai-fabricacio-industrial-content

Quins programes integren?

Programa de capacitació

Aquest programa concentra totes aquelles accions relatives a les activitats de formació en els àmbits del disseny i les tecnologies de fabricació digital. Com el seu propi nom indica, el seu objectiu és capacitar als professionals sobre aquests àmbits de coneixement i fomentar l’ús de les tecnologies digitals i la cooperació professional per a l’acompliment de solucions innovadores i d’ús immediat en els diferents entorns, actuals i futurs.

Programa de suport al prototipat

Mitjançant el programa de suport, es pretén oferir ajuda a les empreses i professionals en totes aquelles tasques de disseny prototipat que desitgin dur a terme. Els experts en fabricació comparteixen el seu coneixement sobre prototipat, des de les tecnologies disponibles en el mercat, a quina tecnologia hauries d’utilitzar per a dur a terme un disseny. A més, si ho desitges et posaran en contacte amb aquelles entitats i empreses que poden dur a terme la fabricació del teu prototip. No estàs sol.

Vols venir a conèixer-nos?

Envia un correu a: comunicacio@fundaciocim.org