A qui estan dirigits?

Dirigits a professionals i empreses relacionats o no amb la fabricació, el disseny de producte, o la indústria 4.0, aquestes tecnologies són aplicables en multitud de projectes i aporten solucions reals per a tota mena de problemàtica.

Quin és el seu objectiu?

Oferir als professionals totes aquelles tecnologies i possibilitats que poden ajudar-los a aconseguir el següent nivell en l’acompliment de la seva activitat.

Per a això es duen a terme accions que busquen dotar del coneixement necessari a aquests professionals, així com establir un marc en el qual puguin interactuar amb altres empreses i establir relacions.

La idea és aconseguir que,les empreses i professionals puguin adoptar el paradigma de la indústria 4.0 i adaptar-se al nou entorn, impulsant els seus negocis i evitant que es quedin enrere en aquesta revolució tecnològica.

Donem suport a les activitats purament industrials, i nodrir-les d’aquells factors externs que poden fer-la créixer a un altre nivell.

cimupc-espai-fabricacio-industrial-content

Quins programes integren?

Programa de capacitació

Accions relatives a les activitats de formació en els àmbits del disseny i les tecnologies de fabricació digital.

Objectiu és capacitar als professionals sobre aquests àmbits de coneixement i fomentar l’ús de les tecnologies digitals i la cooperació professional.

Programa de suport al prototipat

Oferir ajuda a les empreses i professionals en totes aquelles tasques de disseny prototipatge que desitgin dur a terme.

Vols venir a conèixer-nos?

Envia un correu a: comunicacio@fundaciocim.org