Tallers Ciutadania

Una de les vies per apropar les tecnologies de fabricació digital a tota la ciutadania, és mitjançant el desenvolupament de tallers temàtics a mida, en el qual els seus participants coneixeran de ben a prop en què consisteix la fabricació digital i com aplicar- la al seu entorn. Durant la sessió es realitza una introducció a les tecnologies de fabricació digital alhora que es pot generar un producte amb les diferents tecnologies.

Els tallers estan adreçats a totes les edats i tots els públics, pretenent acostar aquestes tecnologies a la ciutadania en general, introduint un component innovador i tecnològic en les activitats locals.

Molts d’aquests tallers estan tematitzats amb els esdeveniments culturals com carnestoltes, la castanyada o Nadal. També són molt adequats per festivitats locals com festes majors, estiu, etc.

Aquests tallers són presencials i es poden dur a terme als centres educatius o en les instal·lacions CIM UPC, ja que la tecnologia la podem traslladar allà on es facin.

Tecnologies

impressió 3d-laser-vinil-robotica

Totes les nostres activitats són personalitzables i es poden fer a mida en funció de les necessitats i interessos de cada públic.

Vols venir a conèixer-nos?

Envia un correu a: comunicacio@fundaciocim.org