Introducció a la tecnologia d’impressió en 3D

Preu matrícula
100% subvencionat

Durada
40 hores

Dates
Del 30/05/2024 al 12/06/2024

 

Horari
De dilluns a divendres de 9h a 13h

Metodologia
Presencial

Ubicació
Llorens i Artigas, 12 – 08028 BCN

Propòsit

El propòsit del curs és que l’alumne conegui el funcionament, les característiques, els beneficis, les limitacions i els àmbits d’aplicació de les tecnologies de fabricació digital, concentrant-se en la impressió 3D, tant per a aplicacions en l’àmbit professional i empresarial com en el particular.

Així mateix, es treballarà per a entendre les diferents tecnologies i processos de fabricació additiva, i capacitar-se per a prendre decisions d’implementació en el desenvolupament d’un producte en l’empresa.

L’objectiu principal del curs és adquirir coneixements sobre el funcionament i utilització d’una impressora 3D professional d’escriptori de tipus FFF (Fused Filament Fabrication), adquirint coneixement sobre la manera d’obtenir peces, productes, utillatges i prototips.

A qui va dirigit?

Està orientat a persones que vulguin introduir-se al món del disseny i la fabricació digital en 3D.

També està enfocat a persones que necessitin plantejar, implementar o treballar amb processos de fabricació additiva (impressió 3D) a les seves empreses per a l’obtenció de peces i prototips durant el desenvolupament de producte.

Han d’estar inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) abans d’iniciar l’acció formativa, tant si són persones treballadores en situació d’atur (80% de les places) tot acreditant el DONO, com si són persones treballadores ocupades (20% de les places), realitzant la inscripció en la seva oficina de treball com a demanda de millora.

cimupc disseny tridimensional parametric impressio 3d 3

Col·lectius prioritaris

Prioritàriament:

 • Les persones destinatàries de les subvencions que preveu aquesta Resolució són dones, prioritàriament desocupades i preferentment residents en municipis de menys de 30.000 habitants.
 • Dones treballadores ocupades residents en municipis de menys de 30.000 habitants. que poden participar és del 30%.
 • Dones treballadores afectades per ERTES residents en municipis de menys de 30.000 habitants.

100% subvencionat per Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència – Finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU

Continguts

1. Coneixement de la impressió 3D

2. Programari modelat

3. Impressió. Validació i proves

4. Materials

“Aquesta actuació està subvencionada pel SOC i es finança amb càrrec als fons procedents Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència –Finançat per la Unió Europea –  NextGenerationEU”. 

logos-ada

  Sol·licitud d'informació

  Per a més informació ompli el formulari següent i contactarem en menys de 24h.

   Inscripció

   Adjuntar documentació

    Per acabar de formalitzar la teva inscripció i que sigui válida necessitem que adjuntis la següent documentació:

    Correu electrònic:

    DNI/NIE

    CV

    Document de inscripció al SOC (DARDO) / Document acreditatiu situació ERTE