Els nostres cursos en disseny 3D busquen transformar als nostres alumnes en professionals del Disseny Assistit per Ordinador (CAD), capacitant-los tècnicament des dels coneixements més essencials fins als més avançats que reclama la indústria.

Les classes combinen una docència teòrica amb mètodes pràctics en un ambient agradable, aconseguint generar una progressió de continguts dinàmica i eficient. Durant el transcurs de la lliçó, es treballen models 3D de situacions reals i de diferents complexitats. La gran majoria es poden realitzar tant de forma presencial com online.

CIM UPC disposa de descomptes especials per a estudiants i persones en situació d’atur que vulguin desenvolupar les seves habilitats tècniques.

Cursos dirigits principalment a persones vinculades al món de l’enginyeria, arquitectura, disseny, i totes aquelles persones que es vulguin iniciar i/o especialitzar en CAD, des disseny de producte fins disseny d’edificis, interiors, escenaris i plànols; Fabricació additiva, Automatització Industrial, Robòtica i Internet Of Things.

Cursos subjectes a bonificació FUNDAE