DIW (també anomenada Robocasting) és una tecnologia de fabricació additiva que s’utilitza habitualment per a la fabricació de peces ceràmiques o metàl·liques (que després passen per forn per a consolidar-se), o qualsevol material de bioimpressió.

A partir de moltes realitzacions concretes d’impressores 3D sota comanda, al CIM UPC s’ha desenvolupat un concepte de plataforma d’impressió 3D que s’ha vingut a anomenar PowerDIW. En concret, els usuaris (departaments de RDI d’empreses i grups de recerca) provenen dels camps de la metal·lúrgia, les piles de combustible, els compòsits, la ceràmica avançada i l’enginyeria tissular, així com per a una àmplia gamma d’àmbits de recerca en la qual la fabricació additiva és un nou actor disruptiu, i que a més és capaç de realitzar una gran força d’extrusió, sense que al mercat hi hagi solucions equivalents, ja sigui per prestacions o per l’orientació a recerca de l’equipament a materialitzar.

La plataforma PowerDIW és absolutament configurable per a les necessitats de cada usuari. Consulteu-nos al respecte, les realitzacions fetes són molt variades i trobarem el camí per a què la fabricació additiva mitjançant DIW revolucioni els vostres processos i productes.

Generalment, s’inclouen dos capçals d’impressió DIW amb un mecanisme d’elevació genuí. Mentre el primer capçal d’impressió funciona, el segon s’aixeca, evitant així arrossegar material erroni per a la impressió. Els dos capçals d’impressió ofereixen una alta pressió que pot aconseguir forces de fins a 850 N, cosa que els sistemes no professionals típics basats ​​en xeringues no poden oferir. El material es processa en xeringues estàndard, tancades en una carcassa blindada, fàcils de netejar i configurar gràcies a un sistema de canvi ràpid. Moltes altres prestacions són personalitzables i s’adapten als requeriments que es formulin.

Característiques:

  • Control total dels paràmetres d’impressió (temperatura, pressió, velocitat, etc.) a través del programari i el moviment.
    Sistema de multiextrusió de fins a 2 DIW i 1 capçal FFF.
  • Es pot utilitzar una àmplia gamma de materials ceràmica, metall, òxids metàl·lics.
  • Sistema d’alta pressió de fins a 850N.
  • Mecànica i moviment d’alta qualitat.
Especificacions DIW

    Sol·licita els nostres serveis

    T'ajudem a fer el teu projecte realitat. Emplena el formulari i en la màxima brevetat possible i ens posarem en contacte amb tu.