Ris3Cat: Fabricació additiva i/o Injecció de plàstics

El programa de la Generalitat s’emmarca en l’estratègia de R+I per a l’especialització intel·ligent de Catalunya (RIS3CAT) i compta amb cofinançament del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), una iniciativa europea que té com a objectiu enfortir la cohesió socioeconòmica dins de la Unió Europea corregint els desequilibris entre les seves regions estimulant la competitivitat i promovent el canvi econòmic a través de la innovació.

La idea de constituir aquestes agrupacions o xarxes col·laboratives és fomentar la cooperació entre centres de recerca de referència, aprofitar millor el coneixement que generen i potenciar la recerca i la innovació, de manera que els resultats de les seves recerques conjuntes arribin al mercat i contribueixin a incrementar la competitivitat de l’economia.

De la mà dels experts del sector, en aquest seminari digital explicarem a través d’exemples com aquesta iniciativa està prenent forma, i té resultats palpables. A més entrarem en un debat significatiu entre dues tecnologies que es donen la mà per a poder incrementar l’eficiència de les produccions.

 

Inscriu-te

 

                                                                 Benvinguts al diàleg industrial intel·ligent

 

Oferim solucions tangibles als Objectius de Desenvolupament Sostenible. Coneix amb nosaltres, mes a mes, tots els desafiaments de l’Agenda 2030 als quals donem resposta amb el nostre contingut.

 

                        

 

Powered by:

                                

 

Strategic partners:

 

                                                      

 

 

 

Font: UNPRECEDENTED | Industrial Dialogues: Ris3Cat: Fabricación aditiva y/o Inyección de plásticos. UNPRECEDENTED, 29 de juny de 2021