Webinar. Presentació de Autodesk Fusion 360

Autodesk ofereix múltiples solucions de programari de modelatge 3D, entre elles es troba Fusion 360. Aquest programari pretén ser una solució completa, oferint eines CAD, però també CAM (fabricació assistida per computadora) i CAU (enginyeria assistida per computadora).

Fusion 360 està basat en el núvol i integra, com ja hem dit, eines CAD, CAM i CAE amb l’objectiu d’unificar el disseny, l’enginyeria i la fabricació en una sola plataforma. En termes de modelatge 3D, ofereix esbossos, modelatge paramètric, modelatge directe, modelat de manera lliure, modelat de superfície, xapa, modelat de malla, assemblatges i integracions de disseny de PCB. A més, pots guardar el teu model 3D en una gran varietat de formats, inclosos .STL i .OBJ per a impressió 3D. Una dels principals avantatges del programari és que està basat en el núvol, cosa que significa que facilita el desenvolupament de treballs col·laboratius.

Webinar

En aquest webinar, presentarem, de manera general, les capacitats de Fusion 360. Va dirigit tant a usuaris completament nous, com a aquells amb un coneixement bàsic del programari o que han treballat únicament amb programes de 2D. Per tant, l’objectiu és mostrar la versatilitat de l’eina i els models paramètrics, i com pot ser d’utilitat per a projectes col·laboratius.

La sessió es realitzarà de manera virtual el divendres 21 d’octubre a les 19h, tindrà una durada aproximada d’una hora.

 

Webinar Fusion 360 Render

Ponent

La sessió anirà a càrrec de Rubén Rodríguez, Enginyer Tècnic Industrial, especialitzat en Mecànica en la Universitat Pública de Navarra (UPNA). També ha realitzat un Màster en Enginyeria de Materials i Processos de Fabricació en la UPNA. Ha treballat en diferents àmbits del sector de la indústria i des de fa ja una mica més de 4 anys, treballa de consultor especialista de programari de Autodesk en les disciplines de CAD, CAU i CAM, així com consultor PDM – PLM en SEYS (Semiconductors i sistemes S.A.).